skip to Main Content
Menu

Kdaj in za koga?

Od zadnjega tedna v septembru 2022 do aprila 2023 za otroke od 2. do 4. leta starosti skupaj s starši. Vadba poteka enkrat tedensko 45 minut.

Opis programa

Otroci se najbolj varno počutijo ob starših. Tudi zato naša vadba poteka tako, da skupaj z otroki telovadijo tudi starši. Spodbujajo jih pri težjih nalogah, jim pomagajo na nevarnih mestih in so tudi prav zares aktivni, ko se podijo za svojimi otroki ali pa pred njimi bežijo.

Glavni namen vadbe je, da starši enkrat na teden s svojim malčkom preživite aktivnih 45 minut brez računalnika, mobitela, televizije in ostalih skrbi. Vadba bo izvajana na način, da lahko zraven telovadite tudi starši in s tem dajete svojim malčkom zgled in spodbudo za razvijanje pozitivnega odnosa do športa.

Na različnih, zanimivih poligonih se otroci spoznavajo z osnovnimi naravnimi oblikami gibanja (hoja, tek, plazenje, lazenje, plezanje, skoki, kotaljenje, metanje in ujemanje …).

Z določenimi vajami in igricami otroci razvijajo osnovne motorične sposobnosti (gibljivost, moč, koordinacijo, hitrost, ravnotežje in preciznost).

Otroci se spoznavajo z vsemi športnimi zvrstmi (atletika, gimnastika, ples, igre z žogo, ige z loparji …). Glavni poudarek pa je na atletski abecedi in na abc gimnastike.

Posebnost vadbe so specialni poligoni, zasnovani na prav poseben način. Z njimi je vsaka ura za vaše otroke pravi izziv, saj se spopadajo s skoki z vedno večjih višin, premikajočimi se deli poligonov, na katerih lovijo ravnotežje, z različnimi plezali in še z marsičim. Otroci na teh poligonih zelo veliko pridobijo prav zaradi vaše navzočnosti. Brez staršev, bi morali biti poligoni veliko enostavnejši in posledično manj zanimivi.

Termini vadb
Skupina Termin Cena
skupina 2-4 let (opice) torek od 17.15 – 18.00 25eur/mesec
skupina 2-4 let (sloni) torek od 18.15 – 19.00 25eur/mesec
skupina 2-4 let (krokodili) sreda od 18.00 – 18.45 25eur/mesec

Termini vadb so zapisano okvirno. Natančno število skupin in natančne urnike bomo objavili po zaključku prijav 23. 9. 2022.

Prijave in informacije

Za prijavo nas lahko kontaktirate preko spletne pošte abcsporta@dvorana-svic.si ali preko telefonske številke 031 202 316 (Bojan).

Back To Top